Udvidet Contest: Del din historie om Havkajak Trip of a Lifetime!

Kayaking with Orca (Killer Whales) Johnstone Strait Vancouver Island BC

Klar til at gå i gang med havkajak Trip af dine drømme?

Vi er på udkig efter en lokal kommende eventyr blogger til JOIN US på en 4 Dage, 3 Nights Orca Camp Sea Kayaking Adventure på 9 August, 2013.

Fortæl os om dig selv:

Er du en eventyrer, der elsker udendørs og dyreliv, især marine liv. Are you someone who loves the ocean, bølgerne, vejret og have lidt sjov, selv hvis det betyder at få en lidt våd? Do you love to write, tell stories and share your experiences through your own blog? Do you get excited about the summer months in British Columbia and are either a native or a world traveler, ønsker at opleve denne ultimative tur? If you are then you have a chance to win this amazing sea kayaking trip with Wildcoast Adventures!

Prisen: A Multi-Day Sea Kayaking Expedition

4 Dage, 3 Nætter herunder lejr indkvartering, daglige kajak udflugter og alle dine måltider! Til gengæld; du deler dine erfaringer via et blog-indlæg på dit websted, og vores, samt et indlæg på Trip Advisor og sociale medier. Præmien inkluderer ikke rejse eller indkvartering udgifter til din rejse til os på Quadra Island, eller Deres tilbagevenden efter Orca Camp.

How to win this amazing sea kayaking trip in British Columbia:

Fortæl os lidt om dig selv, hvorfor du er en eventyrer, og hvorfor du ønsker at opleve kajaksejlads med spækhuggere. Fortæl os lidt om din blog, herunder antallet af tilhængere, så vi ved, hvem du kan dele din historie med, og hvorfor du gerne skrive. Send din ansøgning 500-1000 ord max, sendes via e-mail til [email protected] </div>. Desuden, Ligesom os på Facebook og følg os på Twitter.

Bidrag skal indeholde dit korte essay, kontakt oplysninger, herunder sea kayaking in Johnstone Strait British Columbia Canadafulde navn, telefon, mail-adresse, et link til din blog og sociale medier konti, og hvor du i øjeblikket ringe hjem. Eventuelle ansøgninger, der ikke herunder ovennævnte oplysninger, vil blive udelukket.

Den Deadline: UDVIDET – Contest lukker juli 22, 2013 ved midnat

Vinder annonceret: Juli 26, 2013 ved middagstid

Winner Notification:

Vinderen vil blive underrettet via e-mail, og skal acceptere og bekræfte deres tilgængelighed til at deltage i juli 28, 2013. Manglende bekræfte deres rejseplaner og deres fremmøde eller deres utilgængelighed vil have en ny vinder trækkes den 29 juli, 2013. Prisen uddeles som det er, til 9 august, 2013 havkajak KUN. Præmien inkluderer ikke nogen transport eller andre udgifter, herunder bolig, nødvendig for din rejse til og fra Quadra Island, Britisk Columbia.

Flere indlæg

Spørgsmål? Spørg Val!

E-mail *

Spørgsmål *

* Påkrævet

WP-Baggrundsbilleder Lite ved InoPlugs Web Design og Juvelér Schönmann 1010 Wien