Het verhaal van de bultrug

The population of humpback whales has seen an amazing recovery of recent. There are now estimated to be upwards of 21,000 humpbacks in the northeast Pacific Ocean alone. In September of 2016, the National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) took nine of 14 populations of humpback whale off the list of protected species.Recente Strange Behavior,,en,Maar alles is mogelijk niet goed met de bultrug bevolking,,en,Volgens,,en,Populaire wetenschap,,en,verslag maart,,en,Bultruggen zijn nu samenkomen in groepen van,,en,tot,,en,voor de kust van Zuid-Afrika,,en,Dit is ongewoon als Bultruggen zijn doorgaans vrij solitair,,en,groepen,,en,worden doorgaans beschouwd als groot,,en,Er is iets aan de hand hier,,en,maar tot nu toe zijn wetenschappers nog steeds op een verlies om volledig te begrijpen waarom,,en,Een theorie is dat de walvissen kan worden verschuiven hun gedrag in reactie op veranderingen in de beschikbare prooi,,en,Alleen met meer tijd en onderzoek zullen we eigenlijk weten wat er gaande is,,en,Hieronder zijn een paar dingen die we weten over bultruggen,,en,Interessante feiten over de bultrug,,en,Grootte,,en,een van de grootste walvissen vaak gezien in British Columbia,,en,bultruggen zijn meestal rond,,en,meter lang en,,en

But all may not be well with the Humpback Whale population. According to Popular Science report in March 2017, Humpback whales are now congregating in groups of 20 to 200 off the coast of South Africa. This is unusual as Humpback whales are normally pretty solitary (groups of 10 to 20 are typically considered large).

Something is going on here, but so far scientists are still at a loss to fully understand why. One theory is that the whales could be shifting their behaviour in response to changes in the available prey. Only with more time and research will we actually know what is going on.

Below are a few things we do know about humpback whales.

4 Interesting Facts about the Humpback Whale *

  1. Size – one of the largest whales commonly seen in British Columbia, humpback whales are typically around 15 metres long and 40 ton,,en,Habitat,,en,De meeste bultruggen besteden zomers in koele,,en,gematigde wateren en de winters in de warmere,,en,tropische wateren,,en,Kalveren alleen bij hun moeder blijven voor ongeveer een jaar,,en,ze hebben maar één kans om migratie routes vanaf de zomer van foerageergebieden leren winter broedgebieden,,en,Dieet,,en,Bultruggen primaire voedselbron is krill,,en,een miniatuur versie van garnalen,,en,en kleine vissen,,en,Ze staan ​​bekend om hun unieke jacht techniek genaamd bubble netto feeding,,en,Als een groep van walvissen cirkel een school van kleine vissen ze gebruik maken van een gezamenlijke inspanning om te desoriënteren en Corral de vis in een net van bubbels,,en,Zodra een van de walvissen een toevoer oproep geklonken walvissen gelijktijdig zwemmen boven met open monden te voeden met de gevangen vis,,en,altruïstische neigingen,,en,Dromedarissen waargenomen reddings- afdichtingen,,en.
  2. Habitat – Most humpbacks spend summers in cool, temperate waters and winters in warmer, tropical waters. Calves only stay with their mothers for about a year. Als zodanig, they only have one chance to learn migration routes from summer feeding grounds to winter breeding areas.
  3. Diet – Humpback whales primary food source is krill, a miniature version of prawns, and small fish. They are known for their unique hunting technique called bubble net feeding. As a group of whales circle a school of small fish they use a team effort to disorient and corral the fish into a net of bubbles. Once one of the whales has sounded a feeding call the whales simultaneously swim upwards with mouths open to feed on the trapped fish.
  4. Altruistic tendencies – Humpbacks have been seen rescuing seals, zonnebaars en andere soorten tegen aanvallen van andere zoogdieren,,en,MERS,,en,Wikipedia,,en,Het redden van mensen Humpbacks van vistuig,,en,Mensen zijn beide geboeid met het ontmoeten van een bultrug evenals zorgen over hun welzijn,,en,Een van de grootste bedreigingen voor de soort is verstrikt raken in visnetten,,en,Bij detectie,,en,mensen zijn snel te reageren op een walvis in nood,,en,Hier zijn een paar opmerkelijke rekeningen van mensen te bevrijden Bultruggen van vistuig,,en,uurs rescue bevrijdt gevangen bultrug in de buurt van Klemtu,,en,voet gebocheldewalvis verstrikt in de ankerlijn nabij één van de lege aquacultuurlocaties,,en,Bultrug door vistuig “verankerd” gered uit Boston,,en,juvenile bultrug “verankerd” om de zeebodem door vissen touwen gered door de US Coast Guard,,en.

*MERS, Wikipedia

People saving Humpbacks from Fishing Gear

People are both enthralled with encountering a humpback whale as well as concerned about their well being. One of the greatest threats to the species is getting entangled in fishing gear. When detected, humans are quick to respond to a whale in dire straits. Here are a few notable accounts of people freeing Humpback whales from fishing gear:

More information about the Humpback Whale

Research continues to reveal more and more about Humpback whales. To learn more about the ongoing research about humpbacks in Canada visit the MERS website (Marine Education and Research Society).

Meer berichten

Vragen? Vraag Val!

E-mail *

Vragen *

* Verplicht

WP-Achtergronden Lite door InoPlugs Web Design en Juwelier Schönmann 1010 Wenen