Sea Kayak Adventures for hele familien

All-Inclusive Sea Kayak Adventures in British Columbia are great for the Whole Family

Wildcoast Adventures plans sea kayak adventures fit for all the members of your family! While you may all be “cut from the same cloth” each family member is unique. Planning a kayak adventure that everyone can feel confident and excited about can be a real challenge!

Her er noen grunner til hvorfor vi mener er Wildcoast sin Orca Camp og Kajakk ferier den perfekte familie eventyr - slik at alle med unike "nyvinninger" og positive minner som vil vare livet ut.

Multi-Generational Sea Kayak Adventures

Elsker villmarken og utendørs eventyr, men elsker ikke rote med teltplugger, sove på bakken eller krypende rundt i et trangt telt? Vår Orca Camp basecamp tilbyr romslige platformed lerret telt, komfortabel barnesenger med den ekstra komforten til Thermarests og varme soveposer. En vedfyrt stort felles telt for barsk dager holder deg (og utstyret ditt) toasty og tørr.

Eller kanskje du og din familie elsker å sette opp telt, sove på bakken og krype inn koselige telt – i det tilfelle vår Kajakk Expeditions er den perfekte match.

Alle våre turer klarer å tilfredsstille ivrige padlere så vel som de som aldri har vært i en kajakk før! De fleste krever ingen tidligere erfaring. Våre kvalifiserte guider gir sikkerhet og teknikk trening før lansering.

Vi Take Care of the Details of Your Kayak Trip

Dette er din ferie. La oss ta oss av detaljene, slik at du kan slappe av og nyte omgivelsene med de du elsker. Din tur med oss ​​er all-inclusive. Glem bekymre hvor du vil leiren den kvelden, eller hva du skal ha til middag: Ikke bare tilbyr vi og forberede ferske deilige måltider du vil ikke tro du hadde mens villmarksleir, men oppryddingen er på oss også. Ikke en trollmann med telt set-up? Ikke noe problem – vi deg dekket (være ment!) Guider bygge den perfekte bål som vil sprake og holde deg varm mens du tar i fred i naturen og nyte teppe av stjerner overhead.

Lokalkunnskap, Kvalitet Gear

"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig utstyr" – Det er mye sannhet i det! Det er vår oppgave å holde deg så komfortabelt som mulig. Som lokalbefolkningen, Vi har en sterk følelse av utstyret som vil fungere, og hva vil ikke. Det er derfor vi har satt sammen det beste telt og sove systemer for å holde deg varm og tørr uansett vær - eller turen. I tillegg, vi har utstyrt deg den høyeste kvalitet båter å holde tiden på vannet minneverdig for dyrelivet, natur og frisk luft!

Get the Ultimate Outdoor Education on Your Family Kayak Tour

Se din sønns øyne lyser opp når han holder og lærer om en lokal Starfish, eller din datters selvtillit blomst og svelle som hun finner et hjem i sin kajakk cockpit, alt mens ærefrykt for et brudd Orca transcenderer alder eller erfaring. Lær om den fascinerende rolle selv de rareste havet-skapning spiller i det store bildet av Ocean helse, se og identifisere stjerner og konstellasjoner som førte den oppdagelsesreisende i gamle dager. Våre guider er lidenskapelig om hva de gjør, og har en flott og smittende iver i å dele sin kunnskap, og besvare noen av spørsmålene du har.

And because we believe that a Sea Kayak Adventure or Orca Camp is the perfect platform for your family to have the trip of a lifetime, vi rulle ut dette (virkelig) fantastiske tilbudet, bare for familier.

Kontakt med oss

Du kan alltid finne våre nyeste oppdateringene og legge inn kommentarer og spørsmål på vår Facebook-side. Vi oppdaterer den jevnlig, så “Som” oss til å se hva dyrelivet har blitt oppdaget, rapporter fra våre guider om deres nyeste kajakktur, eller hva som skjer i vår del av verden som vil interessere og opphisse deg om din kommende kajakk tur!

Sosial med Wildcoast Adventures på:

 

If you enjoyed this post and are thinking about joining a Wildcoast trip in the future, subscribe to our newsletter for exclusive access to special deals!

Flere innlegg

Spørsmål? Spør Val!

E-post *

Spørsmål *

* Påkrevd

WP-bakgrunner Lite av InoPlugs Web Design og Gullsmed Schönmann 1010 Wien