7 ways to get teenagers excited about a family vacation

Teenagers! They can be sullen, uncommunicative, and downright cranky. But get them in the right environment and a whole new young adult emerges. Some of the best memories with teens can happen while on a family vacation, particularly one that exposes them to exciting new challenges. Her er 7 elementer av et stort utendørs eventyr for familier med tenåringer:

1) originalitet

Tenåringer elsker å tilbringe tid med sine venner, så når de føler at de blir dratt vekk fra sitt miljø, det beste alternativet er å sikre at de har noe de ikke kan vente med å fortelle sine venner om når de kommer tilbake. Sikre at ferien har en spennende aspekt som opplever dyreliv eller et fysisk element som kajakk.

2) tillit boost

Unge voksne er nettopp det, unge mennesker å finne sin vei inn i voksenlivet. Ferier som gjør tenåringer til å prøve noe nytt, lære noe, eller forbedre en ferdighet vil øke deres selvtillit og gi forsikringer om at du er en anerkjennelse av deres evne til å ta på seg mer ansvar.

3) Utvide komfortsonen

På vei ut til ørkenen spesielt for byens barn gir en mulighet for tenåringer (og deres foreldre) å frigjøre endorfiner som dukker når du gjør noe utenfor deres komfortsone. Den beste måten å gjøre dette på er selvfølgelig med en erfaren og kvalifisert guide. Et eventyr selskapet kan tilby alle de elementene som balanserer det adrenalinet med sikkerhet og moro.

4) konkurrerende ånd

Foreldre elsker å undervise barna sine nye ting, men magien oppstår når tenåringer kan dukke opp sine foreldre. Et eventyr ferie gir den perfekte miljøet for å la tenåringer vise sine foreldre hvor mye de kan oppnå. Enten det er hvordan å knytte en knute når camping eller racing til stranden etter en dag ute padling, det er nok av morsomme konkurranser at foreldre og tenåringer kan ta fatt på for å legge til dagens oppmuntring.

5) Cool status

Denne kan faktisk ha nytte foreldrene mest. Hvilken bedre måte å vise dine tenåringer hvor kul du er enn å bestille et fantastisk eventyr for din familie ferie. Gitt at de vil konsekvent være vurdering du på dette punktet, best å holde hodet kaldt innflytelse så høyt som mulig.

6) Destinasjoner for aldre 12+

Velge en familie ferie som bare tillater deltakere over 12 år forteller tenåringen din at du kjenner igjen de ikke lenger er et barn. Dette lar dem vite at de egentlig er en ung voksen og de passer inn i miljøer med et høyere nivå av modenhet.

7) Kvalitetstid med familien

Ok, du kanskje ikke ønsker å nevne dette en spesielt til tenåringer. Men du kan nesten være garantert at tid borte fra dag-til-dag rutine og ut av riket av TVer, datamaskiner, og andre digitale enheter vil ha hele familie bånd på en ny måte. Fra å tilbringe tid hengende ut rundt et bål å passere rundt en lilla sjøstjerne trukket av en stein, gode minner vil bli gjort og husket i mange år framover.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Wildcoast Adventures har tre spektakulære opplevelser som involverer utendørs, camping, kajakk og masse dyreliv. Kassa alle tre for å finne den som er best egnet for din familieenheten!

If you enjoyed this post and are thinking about joining a Wildcoast trip in the future, subscribe to our newsletter for exclusive access to special deals!

Flere innlegg

Spørsmål? Spør Val!

E-post *

Spørsmål *

* Påkrevd

WP-bakgrunner Lite av InoPlugs Web Design og Gullsmed Schönmann 1010 Wien