Förlängd Contest: Dela med dig av din historia om havskajak Trip of a Lifetime!

Kayaking with Orca (Killer Whales) Johnstone Strait Vancouver Island BC

Redo att inleda den havskajak resa i dina drömmar?

Vi letar efter en lokal kommande äventyr bloggare att JOIN US på en 4 Dagar, 3 Nätter Orca Camp Sea Kayaking Adventure den 9 augusti, 2013.

Berätta om dig själv:

Är du en äventyrare som älskar naturen och djurlivet, särskilt marina livet. Are you someone who loves the ocean, vågorna, vädret och ha lite kul, även om det innebär att få en lite blöt? Do you love to write, tell stories and share your experiences through your own blog? Do you get excited about the summer months in British Columbia and are either a native or a world traveler, vill uppleva denna ultimata resan? If you are then you have a chance to win this amazing sea kayaking trip with Wildcoast Adventures!

Priset: A Multi-Day Sea Kayaking Expedition

4 Dagar, 3 Nätter inklusive camp boende, dagliga kajak utflykter och alla dina måltider! I gengäld; du delar din erfarenhet via ett blogginlägg på din webbplats och vår, samt ett inlägg på Trip Advisor och sociala medier. Priset inkluderar inte resor eller uppehälle för din resa till oss på Quadra Island, eller din avkastning efter Orca Camp.

How to win this amazing sea kayaking trip in British Columbia:

Berätta lite om dig själv, varför du är en äventyrare, and why you want to experience kayaking with orcas. Tell us a little about your blog including the number of followers so we know who you can share your story with and why you like to write. Send your application 500-1000 ord max, skickas via e-post till [email protected] </div>. Dessutom, gilla oss på Facebook och följ oss på Twitter.

Bidragen måste inkludera ditt kort uppsats, contact information including sea kayaking in Johnstone Strait British Columbia Canadafull name, telefon, e-postadress, en länk till din blogg och sociala medier konton och där du ringer för närvarande hem. Eventuella ansökningar inte inklusive ovanstående information kommer att uteslutas.

Tidsfristen: FÖRLÄNGD – Contest stänger juli 22, 2013 vid midnatt

Vinnare Meddelat: Juli 26, 2013 at Noon

Vinnare Anmälan:

Vinnaren kommer att meddelas via e-post, och måste acceptera och bekräfta deras tillgänglighet för att delta i juli 28, 2013. Underlåtenhet att bekräfta deras resplaner och deras närvaro eller deras otillgänglighet kommer att ha en ny vinnare dras den 29 juli, 2013. Priset delas ut som är, för 9 augusti, 2013 sea kayak trip ONLY. Priset inkluderar inte någon transport eller andra kostnader, inklusive boende, krävs för din resa till och från Quadra Island, British Columbia.

Fler inlägg

Frågor? Fråga Val!

E *

Frågor *

* Krävs

WP-Bakgrunder Lite av InoPlugs Webbdesign och Jeweler Schönmann 1010 Wien