Kajakkpadling & Camping Essentials: Packing for a Wildcoast Kayak Vacation

I’m Guilty. I promise to “review” the packing list with enough time to assess what I need for my upcoming trip so I can decide what I will and will not bring. I’ll skip a few recommended items even if I have never done the activity I’ve signed up for. Now, that I’m an adventure operator, I see that I’m definitely not the only one! Dessverre er jeg altfor klar over hvordan utelate ting av pakkelisten kan virkelig påvirke awesome-faktor på ens tur.

Så… Jeg har samlet en liste over 3 av de tingene du ønsker ikke å glemme å ta med på Wildcoast kajakk tur og hvorfor.

Wildcoast provides all the camping gear you will need out in the field av to grunner: slik at du ikke trenger å pakke sammen klumpete camping utstyr på flyreiser, og så vi vet at du er riktig utstyrt og utstyrt for en behagelig utendørs opplevelse.

Vi tilbyr en grei pakkeliste av hva du trenger å ta. Det finnes et alternativ på vår hjemmeside for å laste ned / skrive ut PDF-filen slik at du kan bruke den som en sjekkliste mens pakking.

Nedenfor er 3 av de viktigste "ikke glem" kajakk & camping essensielle:

1. Vann sko for Kajakk - Ikke forlat hjemmet (for en Wildcoast Adventure) uten dem!

Jeg er seriøs! Den ville kysten av Vest - spesielt av Inside Passage – er et fargerikt utvalg av bergarter, liv og skjell havet. En barbeint stranden møtet er ikke bare utrolig treg pågående og farlig glatte, det kan også være blodig - yikes!

Utforske fjæra er vakker og fascinerende når du er skikkelig forberedt: shore lansere med vann sko vil holde deg elsker hvert minutt av eventyret. Vann sko spenner over et stort spekter av kostnader & holdbarhet – så pris, og om du kommer til å bruke dem igjen, vil bestemme hvor du passer innenfor dette spekteret.

De to ting å se etter i en vann skoen er en solid, gummisåle, og full fot dekning.

Rimelig / Disponibel:
kayaking water shoes for kayak camping

Dyrere / Long Life of Water Adventuring:

kayaking shoes

 

 

 

 

 

2. West Coast værbeskyttelse (solbriller, hatter, jakker) - Det er ingen dårlig Kajakk Vær når du er forberedt

Du skal leve og kajakk i et temperert kyst regnskog, som manifesterer et stort tverrsnitt av "vær" forhold som man må være forberedt på. Å være uforberedt og ubehagelig virkelig kan kaste en skiftenøkkel i din evne til å grundig nyte villmarks omgivelser.

Som lokalbefolkningen, vi lever av "lag" -mentalitet: allsidige lag tillate krever mindre klær, samtidig blir forberedt for en rekke værforhold. Velg klær som vil lag komfortabelt, slik at du kan bygge et varmere antrekk, eller skrelle ned til noe mer komfortabelt. Å ha flere av de mindre camp klær elementer som T- skjorter, undertøy og sokker, vil tillate deg å holde "friske", mens iført digre camp klær, som bukser og en genser, flere ganger. Justere til skiftende værforhold ved å fjerne eller legge til ett lag, gjør for mye mindre av en prøvelse enn å bytte ut en hel ensemble. Komplisert også, i en kajakk.

For Cool / uvær – Varme lag: selv om sommeren- En varm dag kan bli etterfulgt av en kald kveld. Kombinere sommerklær med et sett av fall klær for leiren vil ha deg forberedt for alle temperaturer. Et skall stil jakke med enkel hette vil ikke bare avvise regn, men da sammen med varmere lagene under vil legge ekstra varme mot enhver vind. Mer om dette å følge.

For varmt vær – Hatter / solbriller / vannflaske - Solbeskyttelse i form av hat, solbriller og selv lette lange ermer vil holde solen av. Husk at du kommer til å tilbringe mye tid på vannet, som gjenspeiler / forsterker lyset. Du bør også ha vannflasken på klar slik at du kan holde deg hydrert. Bungees på dekket av kajakken gjør et ideelt sted.

3. Kajakkpadling Klær - Syntetiske padlebekledning

Dette betyr ikke utelukkende bety high-tech ytelse gear - dette betyr noe som er ikke bomull. Perfekt. Du ville ikke gjøre en jobb ut i jeans, høyre? Syntetiske klær transporterer bort fuktighet, og tørker raskt. Det vil også gi bevegelse og komfort som du kommer inn i din padle groove. Du kan plukke opp en perfekt antrekk på kjøpesentre, i treningsklær seksjon. Ikke vær redd for å bruke de samme padlebekledning hver dag. Du er ute i frisk luft, og kajakker gi "tvunget space" mellom deg og din co-padlere. For kajakk, et varmt vær antrekk og en kjølig vær antrekket er alt du trenger.

Wildcoast ansatte er eksperter på hva betyr & fungerer ikke på feltet. Hvis du har spørsmål om utstyret du planlegger å bringe, spør eksperten! Det er mye lettere å re-pack hjemme, enn on-the-fly i utlandet.

Få hele pakkeliste, og flere tips her.

If you enjoyed this post and are thinking about joining a Wildcoast trip in the future, subscribe to our newsletter for exclusive access to special deals!

Flere innlegg

Spørsmål? Spør Val!

E-post *

Spørsmål *

* Påkrevd

WP-bakgrunner Lite av InoPlugs Web Design og Gullsmed Schönmann 1010 Wien